Jurnalista și moderatoarea TV Mădălina Pușcalău, cea care a realizat ultima dezbatere electorală la prezidențiale, cu Victor Ponta și Klaus Iohannis, își lansează, joi, la  Sibiu,  volumul Înfruntarea finală (prefața: Vasile Dâncu), Editura Tritonic, 2015.

Volumul redă culisele realizării unei dezbateri de asemenea anvergură, cu accent pe aspectele mai puțin vizibile, pe atitudinea și replicile contracandidaților din pauzele de publicitate, pe emoțiile și tensiunea din platou, pe felul în care jurnalista se raportează la invitați, dar și la politica românească, în ansamblu etc. Dupa marea confruntare, care a adus cel mai mare rating din istoria postului B1 TV, jurnalista a demisionat din acest trust.  Vor vorbi despre carte: Parintele Costantin Necula și  criticul Radu Vancu.  Moderatorul întâlnirii  va fi lector dr. Minodora Sălcudean. Lansarea va avea  loc la  Facultatea de Litere,  Aula Avram Iancu, de la  ora 12.00

New media, Social Media și jurnalismul actual

Tom mâine,va fi lansată și cartea Minodorei Sălcudean- New media, Social Media și jurnalismul actual, prefață: Alexandru Brăduț Ulmanu), Editura Tritonic, 2015. Vor vorbi despre carte: criticii: Dragoș Varga și Radu Vancu, iar lansarea va avea loc de la  ora  18.00, la Librăria Humanitas.