Dacă vrei să susții proiectele noastre, poți alege una dintre metodele de mai jos:

Persoane fizice (3,5% din impozitul pe venit)

 1. Descarcă (de aici) formularul completat deja cu datele noastre. Formularul e pentru anul 2022, pentru că presupune redirecționarea a 3,5% din impozitul pe venit aferent anului anterior, pe care deja l-ai plătit Statului.
 2. Completează formularul cu datele tale de identificare în prima casetă destinată contribuabilului și semnează declarația.
 3. Dacă dorești să direcționezi impozitul tău către noi și anul următor, bifează căsuța respectivă, din secțiunea a doua a declarației.
  * Potrivit noului Cod Fiscal, distribuirea sumei reprezentând până la 3,5% din impozitul pe venit poate fi redistribuit către același beneficiar pentru o perioadă de cel mult doi ani şi va putea fi reînnoită după expirarea perioadei respective.
 4. Ca să trimiți formularul până pe 25 mai 2023, ai mai multe variante:
  • Scanează sau fotografiază declarația și trimite-o către noi, la adresa office@capitalcultural.ro. Ne ocupăm noi să o depunem la ANAF.
  • Poți depune tu declarația la administrația fiscală de care aparții sau o poți trimite prin poștă. Dacă nu știi care este adresa ANAF-ului de care aparții cu domiciliu, o găsești aici

Persoane juridice (până la 20% din impozitul pe profit)

Dacă ai o firmă care plătește impozit pe profit, poți susține Asociația Capital Cultural cu până la 20% din impozitul pe profit, bani pe care oricum îi plătești la stat.
Asociația Capital Cultural este înscrisă în Registrul entităților/unităților de cult” pentru care se pot face deduceri fiscale. Poți verifica pe site-ul ANAF, dacă întroduci codul fiscal al asociației: 34044923.

Ce trebuie să faci:

 1. Descarcă contractul de sponzorizare de aici. Completează-l cu datele firmei și suma cu care vrei ne susții și trimite-l către noi să-l semnăm.
 2. După ce primești contractul semnat și de noi, poți vira suma către asociația noastră.
 3. Anunță-ți colegii de la contabilitate că s-a încheiat contractul de sponsorizare astfel încât compania să primească deducerile fiscale. În momentul în care vei achita statului impozitul aferent anului fiscal în care ai făcut donația, contabilul tău va scădea suma pe care ai donat-o Asociației Capital Cultural.

* Aceste facilități se aplică pentru impozitul datorat pe anul în care s-a făcut sponsorizarea.

Dacă vrei să faci direct o donație, alege una dintre metodele următoare:

 • Transfer Bancar
  Asociatia Capital Cultural
  Cod Fiscal: 34044923
  Cont bancar RON: RO47BTRLRONCRT0287436001
  Cont bancar EURO: RO94BTRLEURCRT0287436001
  Banca Transilvania

Contactează-ne pentru mai multe detalii la: office@capitalcultural.ro