În luna octombrie, pe lângă programul care cuprinde cele mai îndrăgite comedii din repertoriu, one man show-uri și spectacole de patrimoniu, Teatrul Naţional Radu Stanca  prezintă două premiere: Orb de mină şi Rezistența (Happening).

Luni, 17 octombrie, de la ora 19, va avea loc premiera spectacolului Orb de mină, în regia lui Bogdan Sărătean. Sâmbătă, 29 octombrie 2016, tot de la ora 19, va avea loc premiera spectacolului Rezistența (Happening) în regia Ioanei B. Jucan, o co-producție a Teatrului Național „Radu Stanca” și a Universității „Lucian Blaga” din Sibiu.

Traducere simultană în căști sau supratitrare

De asemenea, la secția germană a TNRS se vor prezenta spectacolele: „Am angajat un ucigaş profesionist” / „Wie Feuere Ich Meinen Morder”, „Fata de mătase artificială” / „Das Kunstseidene Mädchen”, „Martiri” / „Märtyrer” și „Căprițo, ești sătulă?” / „Ziege, Bist Du Satt?”. Toate spectacolele prezentate sunt cu traducere simultană în căști sau supratitrare astfel încât experiența petrecută la teatru să fie una cât mai plăcută.

Accesul publicului la spectacolele TNRS se face exclusiv pe baza biletelor puse în vânzare la Agenția Teatrală din Sibiu, str. Nicolae Bălcescu, nr. 17, precum și în rețeaua națională a magazinelor Germanos, Orange și Vodafone, Librăriile Humanitas și Cărturești sau online pe eventim.ro. În limita locurilor disponibile, se pot achiziționa bilete și în seara spectacolului, cu 30 de minute înainte de începere.

Programul complet al spectacolelor se găsește pe site-ul teatrului – tnrs.ro.

Cover: „Orb de mină”, foto: Adi Bulboaca