Cea de-a  patra ediție a Festivalului Holzstock va avea loc din 25 până în 27 august, la Hosman (județul Sibiu), în curtea Bisericii Evanghelice, în aer liber.

Vor concerta de-a lungul sfârșitului de săptămână trupe de muzică rock, jazz și funk din Austria, Germania și România, precum: The Kryptonite Sparks, Artischoque, Onenightstand, Palma Hills, Koszika & The HotShots,  Moonfellas sau trupa sibiană Suburbia 11.

Programul festivalului include activități pentru copii și pentru părinți, foc de tabără sau workshop-uri de pictură pentru cei mici. În interiorul locației va fi amenajat un loc de joacă și un teren de sport. Cei care vor pur și simplu să se relaxeze, pot opta pentru spațiul amenajat cu hamace.

Foto: Facebook // Holzstock

ESTE Film va fi de asemenea prezent pe programul celor trei zile, cu proiecții de film. În prima zi vor fi proiectate scurtmetraje premiate internațional, dar și un lungmetraj „numai bun de văzut cu prietenii festivalieri”.

Iar pentru a transforma un festival într-o experiență, cei de la The Blacksheep Market vor organiza sâmbătă, începând cu ora 11.00 un târg vintage. The Blacksheep Market este un târg de artă și lifestyle, vintage, independent.

Foto: Facebook // Holzstock

Participanții care vor să profite din plin de cele trei zile de festival pot opta pentru varianta de a rămâne peste noapte la Hosman, cu cortul, iar locurile de parcare vor fi puse la dispoziție gratuit de către organizatori.

Festivalul Holzstock s-a născut din dorința de a promova și lega diferite comunități, prin sentimente pozitive, mâncare și băutură bună și muzică de top. Organizatorii promit chiar și un tobogan cu apă, chiar în curtea bisericii fortificate din Hosman.

Foto: Facebook // Holzstock

Mai multe detalii   găsiți  pe site-ul festivalului dar și pe pagina de facebook.