Prezentat în premieră mondială la festivalul de film de la San Sebastian, Un om la locul lui, filmul de debut în lungmetraj al regizorului Hadrian Marcu. Evenimentul va avea loc joi, 17 ianuarie, de la ora 19.00, la Teatrul Gong, în prezența regizorului Hadrian Marcu și a actriței Ada Galeș.

Din distribuție fac parte Bogdan Dumitrache, Ada Galeș, Mădălina Constantin și Adrian Titieni și va avea o proiecție specială la Sibiu.

Petru Tudoran (Bogdan Dumitrache), inginer de foraj într-o companie multinațională, a primit o ofertă de muncă la București. Viitoarea soție este însărcinată. Fosta iubită a suferit un accident înfiorător. Acum, Petru trebuie să facă o alegere. Un om la locul lui, un film despre decizii imposibil de asumat, scris și regizat de Hadrian Marcu, o adaptare liberă după  romanul Firesc al lui Petru Cimpoeșu, ajunge la Sibiu.

„În mod instinctiv, oamenii caută afecțiune dar afecțiunea vine la pachet cu o altă persoană, ceea ce poate face situația complicată. Câteodată e de preferat singurătatea dar aceasta nu este o opțiune pe termen lung. Această contradicție creează pentru unii dintre noi o permanentă stare de conflict. Filmul încearcă să redea lupta interioară a unui bărbat și eșecul acestuia de a se înțelege pe sine. Eșecul de a evolua pe plan personal și degradarea cauzată de repetarea inconștientă a greșelilor.”, spune regizorul Hadrian Marcu.

Un om la locul lui

Un om la locul lui

Un om la locul lui a avut premiera mondială în cadrul secțiunii New Directors a Festivalului de Film de la San Sebastian. Filmul are o durată de 93 de minute și are un rating AP12 (acordul părinților pentru copii sub 12 ani). Accesul publicului se face pe baza biletelor puse în vânzare online prin entertix.ro sau la sediul Teatrului Gong. Prețul unui bilet este de 10 lei.

„Un om la locul lui” este produs de 4 Proof Film, în co-producție cu Oblique Media Film, cu sprijinul Centrului Național al Cinematografiei, Dafora, Mindshare Media, Romaqua Group, Star Foods, OMD, în colaborare cu Societatea Română de Televiziune. Distribuit de Domestic Film.