Teatrul „Gong” Sibiu și Fundația „Hațegan” prezintă marți, 2 noiembrie, de la ora 19:00, concertul „Electric” – un spectacol propus de flautistul Matei Ioachimescu, compozitorul Cristian Lolea și artistul multimedia Tom Brânduș.

Evenimentul este prezentat în premieră, în opt orașe din România. Intrarea este gratuită, în limita locurilor disponibile cu respectarea tuturor normelor sanitare și de distanțare socială.

Matei Ioachimescu (foto) revine în România cu proiectul ELECTRIC, acompaniat de această dată de medii electronice audio-vizuale. Ioachimescu va da viață unui univers sonor imaginat de compozitorul Cristian Lolea, univers aflat la joncțiunea dintre muzica de film, cea cultă contemporană și muzica de divertisment. Tom Brânduș va crea un spectacol live de lumini și lasere. Artista vestimentară Patricia Vincent va completa experiența ELECTRIC cu costume special create pentru acest spectacol.  

„Mă încântă colaborarea cu unii dintre cei mai respectați reprezentanți ai artelor muzicale, vizuale și vestimentare din România. Compozitul artistic rezultat din creativitatea și energia cu care fiecare a contribuit la spectacolul ELECTRIC este un produs cultural de mare clasă care sperăm să fie de referință în peisajul artistic național”, a declarat Matei Ioachimescu înainte de sosirea la Sibiu.

Accesul publicului se face în baza unei rezervări cu confirmare la ticketing@teatrulgong.ro (vă rugăm să specificați numele și numărul de locuri), în limita a maxim 50% din numărul de locuri disponibile, ca măsură de siguranță sanitară. Pentru mai multe detalii, puteți folosi numărul de telefon 0269 210 906.

Participarea la eveniment este permisă doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV2 și pentru persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV2, în condițiile stabilite prin ordinul comun al ministrului culturii și al ministrului sănătății. Copiii cu vârsta sub 12 ani sunt exceptați de la această regulă. Vă rugăm să verificați pagina web a Teatrului Gong cu o zi înainte de desfășurarea concertului, în eventualitatea unor modificări a condițiilor de acces.

Purtarea măștii de protecție în toate spațiile, precum și pe toată durata evenimentelor rămâne obligatorie.