A început „Artsy” – târgul de handmade de pe strada Cetății din Sibiu. Anul acesta va avea loc în două weekend-uri succesive, 6-8 decembrie și 13-15 decembrie, cu artizani care nu și-au mai prezentat creațiile la niciun alt eveniment public.

Go Wild!

 Tema ediției din acest an este “Go Wild”, cu semnificație dublă – iubim natura și o respectăm, folosim responsabil resursele ei și în același timp ne provocăm imaginația să atingă cote „sălbatice”. În această provocare, organizatorii au convocat doi artiști, fotograful sibian Alexandru Moga și ilustratorul George Roșu care vor proiecta lucrările lor în cadrul evenimentului, în sala mică a Filarmonicii de Stat Sibiu.

Delicatese de sezon, ateliere, muzică live

În cadrul acestei ediţii „Artsy”, publicul va fi răsfăţat cu specialități de cafea, ceai, vin fiert, vafe belgiano-sibiene, sute de cadouri unicat, concerte live susținute de trupe locale și din țară: Pistol cu capse, Second Wave, Umbra, Nadayana, Balkan Taksim, Kings are Overrated, Om la lună, Elven Bird și ateliere pentru copii, părinți și bunici. În sala mică a Filarmonicii de Stat Sibiu, pe toată durata evenimentului, vor fi organizate ateliere de pictură pe sticlă, decorațiuni de brad, bombe de baie (produs cosmetic), roata olarului, coronițe din materiale reciclate, atelier de povești etc.

Detalii despre programul complet al concertelor și atelierelor, pot fi găsite pe pagina de Facebook a evenimentului.

„Artsy” este o acțiune cofinanțată de Primăria Municipiului Sibiu și Consiliul Județean Sibiu prin Agenda Culturală, organizată de Asociația Grey Projects și realizată cu sprijinul Filarmonicii de Stat Sibiu.