Brad Pitt i se alătură lui Leonardo DiCaprio în viitorul film al lui Quentin Tarantino, care va fi intitulat „Once Upon a Time in Hollywood”. Este pentru prima dată când cei doi actori vor juca împreună într-un film.

Quentin Tarantino a declarat că a lucrat la scenariu timp de cinci ani şi că a trăit în zona Los Angeles o parte a vieţii sale. „Sunt foarte încântat să spun povestea unui Los Angeles şi a unui Hollywood care nu mai există. Şi nu aş putea fi mai fericit în privinţa echipei dinamice DiCaprio & Pitt, adică Rick & Cliff.”

Leonardo DiCaprio va juca rolul lui  Rick Dalton, fosta stea a unei serii de televiziune occidentale, în timp ce Brad Pitt va fi cascadorul care l-a dublat o mare parte din carieră pe actorul din film. Acţiunea filmului se desfăşoară în 1969, în perioada crimelor lui Charles Manson.

„Once Upon a Time in Hollywood”, va fi lansat în întreaga lume la 9 august 2019, în deschiderea celei de-a 50-a aniversări a zilei în care familia Manson a comis crimele de la LaBianca și a doua zi după ce Tate a fost ucis.

Tarantino a lucrat anterior cu  Brad Pitt pentru filmul „Inglourious Basterds”, care a fost nominalizat pentru opt premii Oscar, iar cu DiCaprio  pentru „Django Unchained”.

Studiourile de film Sony Pictures au bătut mai mulți ofertanți, inclusiv Warner Bros și Paramount, pentru drepturile acestui film. Este primul film pe care Tarantino îl produce fără Weinstein Company.

credit foto: REX/SHUTTERSTOCK