Florin Coșuleț are rolul principal în noua producție TNRS: „Ierusalim”, de Jez Butterworth, în regia lui Bogdan Sărătean. 

Spectacolul va avea premiera sâmbătă, 23 februarie, la Sala Mare a TNRS.

Este un outsider. Este hulit de instituțiile publice. A fost trădat de una dintre cele mai iubite persoane din anturajul său. A murit. A reînviat. Este un personaj contemporan decadent, traficant de droguri notoriu, când sufletul petrecerii, când teroarea cartierelor de oameni decenți – victime ale actelor sale de agresiune, provocate de consumul de narcotice. Acesta este Johnny Byron, zis „Cocoșul”, personajul central al spectacolului „Ierusalim” de Jez Butterworth, căruia îi dă viață cu multă forță actorul TNRS Florin Coșuleț.

Spectacolul va avea premiera sâmbătă 23 februarie și va putea fi revăzut pe scena mare a naționalului sibian pe 17 martie și 10 aprilie 2019.

În luna martie, Florin Coșuleț, în calitate de regizor de această dată, va începe repetițiile pentru o nouă producție a Teatrului Național „Radu Stanca” Sibiu, spectacolul cu piesa „Steaua fără nume” de Mihail Sebastian.

cover foto: Dragoș Dumitru

––

Caseta artistică a spectacolului „Ierusalim”

AUTORUL: Jez Butterworth; REGIA: Bogdan Sărătean

Spectacol nerecomandat persoanelor sub 16 ani.

TRADUCEREA: Rareș Moldovan;

SCENOGRAFIA: Alexandra Constantin;

ASISTENT SCENOGRAFIE: Alexandra Budianu;

MUZICA: Claudiu Fălămaș;

ÎN DISTRIBUŢIE: Florin Coșuleț, Mihai Coman, Pali Vecsei, Ioan Paraschiv, Cătălin Pătru, Veronica Arizancu, Cristina Ragos, Cendana Trifan, Viorel Rață, Cristian Stanca, Serenela Mureșan, Codruța Vasiu, Vlad Robaș, copilul Dragoș Bucșa, găina Rouzi și peștele Leonard.

Programul complet de spectacole al Teatrului Național „Radu Stanca” Sibiu este publicat pe site-ul oficial al TNRS: www.tnrs.ro/program. Tot de pe site-ul oficial al teatrului, pot fi cumpărate și biletele pentru spectacole, fără niciun comision sau cost suplimentar. Biletele cumpărate online pot fi prezentate la intrarea în sala de spectacol, în format electronic, direct de pe telefon – nefiind necesară printarea lor.