Teatrul Național „Radu Stanca” Sibiu prezintă, la finalul acestei luni, premiera spectacolului „Trei surori”, de A. P. Cehov, în regia Andreei și a lui Andrei Grosu, cu o distribuție care îi reunește pe unii dintre cei mai apreciați actori ai Naționalului sibian. Premiera va avea loc în 28 noiembrie 2021, ora 19:00, în Sala Mare a teatrului.

Alături de posibilitatea de a urmări acest spectacol la premiera din 28 noiembrie 2021, ora 19:00, în Sala Mare a TNRS, publicul poate achiziționa bilete și la avanpremiera din 27 noiembrie 2021, ora 19:00, în Sala Mare a TNRS.

Biletele sunt disponibile online pe www.tnrs.ro, și la Agenția Teatrală din Sibiu, str. Nicolae Bălcescu, nr. 17.

Accesul publicului la reprezentații este permis doar în baza certificatului verde COVID, iar locurile sunt disponibile în limita a 30% din capacitatea sălii.

Trei surori este un text cu roluri deosebite. Să îi ai în distribuție pe Ofelia Popii, Marius Turdeanu, Mariana Mihu – Plier, Diana Văcaru – Lazăr, Adrian Matioc, Raluca Iani, Ciprian Scurtea, Mihai Coman, Gabriela Pîrlițeanu, Adrian Neacșu, Iustinian Turcu, Cendana Trifan, Andrei Gîlcescu, Horia Fedorca, și Viorel Rață este un fapt important. Vorbim despre confruntări extraordinare, care se vor traduce și într-un film realizat cu totul și cu totul aparte, din monologuri”, a declarat Constantin Chiriac, directorul general al Teatrului Național „Radu Stanca” Sibiu.

Informații suplimentare

„Trei surori”, de A.P. Cehov

Traducerea din limba rusă: Vladimir Turturica

REGIA: ANDREI ȘI ANDREEA GROSU

SCENOGRAFIA: VLADIMIR TURTURICA

MUZICA: MIHAI DOBRE

ASISTENT REGIE ȘI SUFLEUR: CORINA PREDESCU

MANAGER PROIECT: CLAUDIA MAIOR

Olga – Raluca Iani

Mașa– Ofelia Popii

Irina – Gabriela Pîrlițeanu

Andrei – Ciprian Scurtea

Kulîghin– Adrian Neacșu

Verșinin– Marius Turdeanu

Tuzenbach – Iustinian Turcu/ Andrei Gîlcescu

Solionîi  – Horia Fedorca

Cebutkin – Adrian Matioc

Fedotik- Iustinian Turcu/ Andrei Gîlcescu

Natașa– Cendana Trifan

Anfisa – Diana Văcaru – Lazăr

Ferapont –  Mariana Mihu – Plier

Rode– Mihai Coman

Ofițer – Viorel Rață

*Credit foto: TNRS/Răzvan Negru