Borderline Art Space găzduiește joi, 5 mai 2022, începând cu ora 18:00, deschiderea expoziției de grup „We Are Not Passive Visitors”.

Artiști prezenți la Iași cu această ocazie sunt Alina Ion, Diana Păun, Maria Pop Timaru și Diana Varga, iar curator este Georgia Țidorescu. Expoziția reprezintă a doua parte a seriei „Looking to Introduce Something Uncomfortable”, organizată de Cărăușu & Sîngeorzean Gallery, și poate fi vizitată până pe 5 iunie 2022. Seria a început la Timișoara și continuă la Muzeul de Artă din Cluj, respectiv la /SAC București.

„Expoziția We Are Not Passive Visitors, a doua parte a proiectului nostru, se concentrează asupra perioadei de căutare a identității personale, care se traduce prin diverse forme de exprimare. Pornind de la încapsularea legăturii dintre natură și societate, vom discuta modul în care percepem această interacțiune bidirecțională și cum este ea unică pentru fiecare individ. Suntem rezultatul unor istorii și narațiuni colective, iar de-a lungul anilor vom învăța cum să includem aceste cunoștințe în viitorul nostru.

Folosim această expoziție drept o platformă pentru a regândi diverse experiențe care ne-au construit comportamentul și pentru a explora modul în care putem anticipa deprinderile generațiilor viitoare folosind propriile noastre amintiri. Vrem să colectăm toate momentele individuale pentru a crea un adevăr, la fel de valabil, în viitor.” – Georgia Țidorescu