După un an de pauză, petrecerea de Revelion din Piața Mare revine la Sibiu cu un concert al uneia dintre cele mai apreciate trupe din România și printre preferatele sibienilor, Subcarpați. În deschidere, vor urca pe scenă DJ-ii de la Power pe Vinil. Evenimentul va începe în jurul orei 21.

„Vom trece noaptea dintre ani cum eram obișnuiți, cu muzică, focuri de artificii și, sperăm noi, cât mai multă bună dispoziție. Ne era dor de un concert pe cinste în Piața Mare”, spune Andrei Drăgan Răduleț, organizatorul Târgului de Crăciun din Sibiu.

Artificiile vor fi lansate din apropierea patinoarului, iar efectele speciale vor fi completate de un show cu tunuri de confetti, pentru prima dată în Sibiu.

Scena pe care vor avea loc spectacolul va fi amenajată în apropierea sediului Primăriei municipiului Sibiu. Pentru a obține cât mai mult spațiu, căsuța lui Moș Crăciun și containerele în care funcționează acum centrul de vaccinare vor fi demontate, împreună cu o parte a căsuțelor care formează Târgul de Crăciun din Sibiu.

Noile norme în vigoare permit accesul la petrecerea de Revelion tuturor persoanelor, indiferent dacă sunt vaccinate sau nu. Singura obligativitate rămâne purtarea măștii.