Reprezentanții Festivalului de Artă Stradală din Sibiu caută lucrări noi care să fie incluse în Turul de Street Art din oraș. La selecție pot participa artiști naționali și internaționali. Aceștia trebuie să realizeze lucrări cu tema „Re:Think”, tema ediției din acest an a festivalului.

Înscrierile se pot face pe pagina http://bit.ly/SISAF2021 prin completarea unui formular online. Termenul limită de depunere a proiectelor este 30 mai 2021.

Proiectele vor fi analizate de un juriu format din specialiști în domeniu. Vor fi selectate până la 10 lucrări care se vor implementa în locațiile stabilite împreună cu Primăria Municipiului Sibiu și alți parteneri.

„În acest an ne dorim să vedem idei curajoase de picturi murale și instalații, care nu doar să analizeze realitatea în care trăim, cu bune și cu rele, cât mai ales să propună noi direcții și să construiască noi dimensiuni pornind de la ea. Invităm artiștii să fie creatorii propriului univers, iar noi le oferim tot ceea ce au nevoie pentru a reuși să își transpună ideile pe pânzele albe ale Sibiului”, declară Andrei Oltean, președinte al Asociației ART Factory Transilvania, organizatorii festivalului.

ATOM/Sursă: SISAF

Ediția cu numărul 7 a Festivalului de Artă Stradală din Sibiu va avea loc la finalul lunii iulie.

În prezent, turul de Street Art din Sibiu cuprinde 96 de picturi murale și instalații, care adună peste 9.700 metri pătrați de culoare. Fiind o variantă de turism alternativ, toate aceste puncte sunt marcate într-o hartă a circuitului, care se distribuie gratuit în hoteluri, spații de cazare și centre de informare a turiștilor.