Urmăriți cultura în profunzimea ei, nu în suprafață. Cultura e ceva viu, e ceva care se face, care poate greși, care nu iese bine. Lumea judecă ce vede în funcție de ce a mai văzut. Și orice nouă carte pe care o citești, orice nouă expoziție sau piesă de teatru pe care o vezi, îți complică contextul în care următorul eveniment cultural va veni. Nu-ți lămurește neapărat, numai ți-l face mai complex.- Dan Perjovschi

De la graffiti la pancarte de protest, de la ilustrator la jurnalist, scriitor și autor de performance, de la național la internațional, de la Moma la Basel Kunsthalle, de la etnic la social și politic: Dan Perjovschi. Un artist al dialogului, al viziunii, al prezentului. Un  artist care desenează lumea pentru a o înțelege.

32 i have to I like to

68 budget museum

111 press is gone 1999

artist 08

cultural divide 2008

dialog 1995

wireless

press 2009

Miercuri, 6 mai, de la ora 19:00, artistul Dan Perjovschi va fi alături de noi la Arhiva de Ceai și Cafea, discutând, povestind… Desenele-i vor fi, de data aceasta, propoziții lungi, dezbateri, răspunsuri la întrebările voastre.

Organizat de Asociația Capital Cultural, proiectul „Interviuri deschise” va aduce lunar personalități în dialog deschis cu voi.