Teatrul pentru Copii și Tineret „Gong” Sibiu prezintă joi, 13 octombrie, de la ora 16:30, la parterul instituției, cartea „Experimentul MAMATATA”, de Iulian Tănase.  

„Experimentul MAMATATA” este o carte despre creative parenting în care Iulian Tănase subliniază dimensiunea creativității în dezvoltarea armonioasă a copiilor în relația acestora cu imaginația, cu limbajul, nevoia lor de a râde, dar și modul lor inocent și spectaculos de a descoperi lumea.

La eveniment vor participa Ofelia Popii și Ciprian Scurtea, actori ai Teatrului Național ”Radu Stanca”din Sibiu. Cei doi vor face o lectură selectivă din volumul prezentat.

Iulian Tănase va mai susține joi, 13 octombrie, două ateliere de storytelling pentru copii, de la ora 10:00 și, respectiv, 15:30. Toate locurile pentru cele două ateliere au fost deja epuizate și nu se mai pot face înscrieri.

Prezentarea de joi face parte din programul celei de-a doua ediții a Festivalului Tânăr de la Sibiu (10 – 16 octombrie).

Iulian Tănase a absolvit Academia de Studii Economice București și Facultatea de Filosofie, Universitatea București. A fost redactor la Academia Cațavencu și la revista Kamikaze, iar începând cu anul 2004 este realizator de programe la Radio Guerrilla. A publicat mai multe volume în șară și străinătate, precum „Îngerotica”, „Poeme pentru orice eventualitate”, „Iubitafizica”, „Sora exactă”, „Ochiul exploziv”, „Teoria tăcerii”, „Experimentul MAMATATA” sau „Balkanische Alphabete”.