Astra Film Festival te provoacă la o probă de creativitate. Afișul AFF 2016 va fi rezultatul unui concurs la care poţi să participi dacă ai idei și priceperea de a le pune în practică sub forma unui concept grafic relevant.

Câștigătorul va primi un premiu în valoare de 1.000 de euro și va ceda drepturile de autor pentru conceptul vizual al ediției din 2016 a Astra Film Festival, care se va desfășura între 17 și 23 octombrie. Vizualul câștigător are șanse să apară și pe tricoul oficial AFF 2016.

Toți cei care se vor afla pe shortlist-ul din care va fi ales câștigătorul vor primi câte un full pass pentru două persoane la festival, iar posterele lor vor apărea pe site-ul www.astrafilm.ro, pe conturile social media aferente festivalului sau în mass-media.

Termeni de participare:

Perioada de desfășurare a concursului este 8 aprilie, ora 08:00 – 8 mai 2016, ora 24:00. Câștigătorul va fi anunțat în data de 16 mai 2016.

Toate propunerile vor fi trimise pe adresa aff@astrafilm.ro, iar în subiectul mail-ului va fi specificat ”Concurs vizual AFF 2016” și se va atașa posterul în format .jpg sau .png. Posterele trebuie să fie trimise în versiune finală, nu sunt acceptate schițe sau drafturi. Posterul final va trebui să conțină aceleași elemente / informații prezente și pe afișele anterioare: logo, date, oraș, site etc.

Câștigătorul trebuie să pună la dispoziția Astra Film fișierul original într-un format vectorial editabil care să permită declinarea în formatele: afiș festival, pliante, panouri publicitare outdoor, catalog festival, steaguri stradale, programe printate, bannere online etc.

Câștigătorul cedează organizatorilor Astra Film Festival dreptul de a expune/tipări/ distribui/reproduce grafica în scopul promovării evenimentului pe o perioadă nedeterminată. Câștigătorul va intra în posesia premiului doar după ce va preda conceptul în formatul digital amintit mai sus. Premiul se acordă în lei la cursul BNR din ziua plății. Câștigătorul este responsabil pentru achitarea taxelor sau a altor obligații către bugetul de stat aferente valorii premiului.