Capital Cultural recomandă pentru 18-23 decembrie. E vreme de stat la căldurică și de privit fulgii pufoși de nea. Am căutat  câteva evenimente care să merite o ieșire din casă, chiar și pe vremea asta. Mai leneviți oleacă în plapumă, mai beți un ceai cald și nu uitați să aruncați o privire pe evenimentele de mai jos, că poate găsiți ceva numai bun de savurat.  Gând la gând cu bucurie, cum se zice. 

❄❄❄Azi, marți, 18 decembrie, ora 19.30, aveți întâlnire cu Paula Herlo, Rareș Năstase, Alex Dima, Cosmin Savu, Paul Angelescu, Cristian Leonte și Lidia Bodea, director general al Editurii Humanitas, pentru a participa alături de întreaga echipă a emisiunii „România, te iubesc!“ la dezbaterile despre cartea apărută la Editura Humanitas și reportajele care au stat la baza ei. Mai multe detalii aici

❄❄❄Concertul de Crăciun cu colinde numai bune de ascultat, susținut de Paula Seling & Orchestra Filarmonicii de Stat Sibiu, are loc miercuri 19  decembrie 2018,  la Sala Thalia, cu începere de la ora 19.00. Despre eveniment am scris mai multe aici.  . Concertul din 20 decembrie va fi transmis live aici, și  pe pagina de facebook a instituției.

 

CONCERT PAULA SELING

CONCERT PAULA SELING

❄❄❄Un recital de colinde dedicat oamenilor fără adăpost, va fi susținut de actorul Florin Coșuleț și colegii din distribuția spectacolului „Țesătorul de vise – Poveste de Crăciun” miercuri, 19 decembrie 2018. Evenimentul, parte a campaniei „Nimeni nu e al nimănui în vremea Crăciunului!”, va avea loc în Habermann Markt, de la ora 20:15.  Detalii aici.

❄❄❄Pentru a încheia săptămâna memorabil, Teatrul de Balet Sibiu, aduce în pași de dans,  spectacolul „Spărgătorul de nuci,” în serile de 22 şi 23 decembrie, de la ora 19.00, desfășurat la Sala Thalia. Să nu uitați să vă rezervați un bilet în poveste. Mai multe detalii, aveți accesând linkul de aici.