Capital Cultural recomandă. „A plecat vacanța cu trenul din Franța”…propun însă ca noi să menținem ștacheta bunei dispoziții cu ajutorul unor momente pe masură. Am selectat cu grijă, evenimente cu personalitate pentru perioada 15-20 ianuarie, atât pentru cei mari, cât și pentru cei mici. Voi alegeți ce se apropie de sufletul vostru

BIS Teatru revine cu forțe proaspete din vacanța ce tocmai s-a încheiat la Atrium Classic Cafe. Azi de la 20,00 se joacă piesa „Mă cheamă Leila” – în PREMIERĂ. Un mix desăvârșit de umor & profunzime. „Lumea-ntreagă e o cușcă/ Și toți oamenii-s…viezuri, potârnichi, hamsteri! Mă cheamă Leila. Pentru mine o secundă e cât un an. O zi cât un deceniu. Sunt mică, zglobie și cochetă. Gândesc mult și repede. În jurul meu lumea se învârte amețitor. Opriți roata asta …” Click Aici pentru mai multe info.

Ma cheamă Leia

Ma cheamă Leila- Sursa: Facebook

 Mâine de la  19,00, avem  comedia „Încurcă-i drace!“ la TNRS, care se anunță incitantă, cu răsturnări de situaţie dintre cele mai neaşteptate. Având la bază o reţetă aparent simplă, spectacolul lui Şerban Puiu se remarcă prin precizia aproape mecanică a derulării scenelor. Dacă vă tentează, găsiți mai multe detalii aici.

Dacă e să respirăm și puțină muzică, atunci joi la Sala Thalia, de la 19,oo ne putem da întâlnire cu un concert 100% simfonic. Vă puteți uita de program aici, dacă vă surâde ideea.

Un dialog inedit se întâmplă vineri… vineri de la 17:00 la Habitus și îi are în prim-plan pe Constantin Chiriac, director general al TNRS și pe cunoscutul dansator & coregraf român Gigi Căciuleanu. Se va vorbi despre dans, teatru și „nițică” poezie.

Pentru a încheia săptămâna într-o notă magică,  copiii și părinții se pot lăsa purtați în mrejele unei povești nemuritoare. Când? Duminică de la ora 11, oo la Teatrul Gong se joacă „Crăiasa Zăpezii”. Producția Teatrului pentru Copii și Tineret din Sibiu aduce în prim plan ținuturile înghețate ale crăiesei zăpezii și ale alaiului ei în lupta dintre bine și rău.Despre spectacolul acesta, am scris într-un alt articol- AICI