„Copiii reactionează la absolut orice. Își spun părerea fie că le place, fie că nu le place. E o bucurie să simți toată energia lor.

Cred că am reușit să creăm acel sentiment de mândrie că această familie a Teatrului Gong și familia  teatrului de animație din România este una cu impact pozitiv în dezvoltarea unei comunități. Și, ca atare, să ne luăm munca mai în serios și în același timp, să dezvoltăm un teatru matur. ”

În teatrul românesc nu există conceptul de pedagogie teatrală și ca atare, e  nevoie de educație în acest sens. De a discuta cu tinerii înainte de spectacol pentru a-i pregati dar, în același timp, să existe și o experiență prelungită după spectacol. Facem aceste întâlniri în care discutăm tema unui spectacol sau pur și simplu întâlniri cu actorii distribuiți în producția respectivă  pentru a putea dezbate și pentru a putea crea dialog.  În momentul de față, cred că România are nevoie de a învăța să aibă dialog și, în același timp, să apăsăm pedala asta de empatie și solidaritate.”- Adrian Tibu, manager Teatrul pentru copii și tineret Gong.