Teatrul pentru Copii și Tineret Gong Sibiu prezintă sâmbătă, 8 aprilie, ora 18:00 și duminică, 9 aprilie, ora 11:00, spectacolul „Micii Detectivi” în regia lui Lilly Krauss-Kalmár.

Finalul acestei săptămâni îi aduce pe scenă pe doi dintre cei mai năzdrăvani prieteni ai teatrului pentru copii: Țăndărică și Mihăiță. Cei doi năzdrăvani pornesc într-o aventură plină de mister și adrenalină în încercarea de a rezolva cazul banditului din oraș. Adaptarea după povestea lui Karl Heinz Wegener a regizoarei Lilly Krauss-Kalmár surprinde prin tehnica păpușilor ce aduce un omagiu teatrului clasic de animație printr-o poveste despre vise, curaj și voință. Din distribuția acestui spectacol fac parte actorii Jenő Major, Angela Páskuy, Adrian Prohaska și Claudia Stühler. Scenografia spectacolului poartă semnătura Mariei Bodor, iar muzica a fost creată de Florin Grigoraș.

„Micii Detectivi” are o durată de aproximativ 45 de minute și este recomandat copiilor cu vârsta peste 3 ani. Accesul publicului la spectacol se face pe baza biletelor puse în vânzare la sediul teatrului (de miercuri până vineri între orele 11:00 și 18:00, sâmbăta de la 10:00 la 18:00, iar duminica între orele 10:00 și 14:00 ) sau online (teatrulgong.ro, eventim.ro). Prețul unui bilet este de 7 lei, tarif unic. Pentru biletele achiziționate online și în rețeaua Eventim se percepe un comision de 10%.