Cei mai îndrăgiți magicieni ai ultimelor ediții ale Sibiu Magic Show revin pe scena Teatrului pentru Copii și Tineret „Gong” Sibiu într-o serie fascinantă de numere de magie și iluzionism dedicate atât copiilor, cât și adulților.

Magicianul Christianis revine la Sibiu cu un spectacol – eveniment pentru copii ce va fi prezentat în matineu, sâmbătă, 3 decembrie, de la ora 11:00. „Misterele Magiei” este unul dintre cele mai aplaudate spectacole de magie pentru copii de la noi din țară și deschide o lume fantastică prin apariții cu papagali ara, maimuțe și alte animale exotice, într-o combinație interactivă cu elemente de scamatorie. Cei mai mari sunt așteptați la un al doilea show, de la ora 20:00, în aceeași zi: „Maratonul Iluziilor”. Show-ul de seară al magicianului Christianis promite să fie unul incendiar, cu numere complexe de iluzionism, levitație, apariții misterioase cu șerpi și un crocodil. Ambele spectacole vor avea loc la sala de la parterul Teatrului „Gong” din Sibiu.

Plin de energie și umor, magicianul Robert Tudor vine direct de pe ecranele TV în fața publicului de la Sibiu luni, 5 decembrie, de la ora 20:00, la Sala Thalia, pentru un show „Cu Puterea Minții”. Spectacolul recomandat publicului adult și adus direct din Las Vegas îmbină mai multe stiluri de divertisment: magie, comedie și improvizație, ceea ce îl face să fie un show complex. Spectacolul cuprinde apariții și dispariții de obiecte, numere de mentalism, dar și iluzii precum levitații de obiecte sau dispariții de persoane într-o cutie în care sunt introduse săbii laser – număr câștigător al Campionatului de Magie din Franța, în 2005. Dar cei mici nu vor fi lăsați deoparte pentru ca Robert Tudor le-a pregătit în dimineața de Sf. Nicolae (marți, 6 decembrie, ora 11:00, la sala de la parterul Teatrului „Gong” din Sibiu) un spectacol care să aducă „Magia Crăciunului” prin numere interactive și comice, special concepute pentru copii.

Ingenios și plin de haz, Timo Marc revine la Sibiu cu o nouă versiune a spectacolului „Visual Magic” (duminică, 4 decembrie, ora 11:00 și ora 20:00). Numerele sale sunt recunoscute pentru stilul inovativ de magie, care îmbină tehnicile multimedia, pictura, jocurile de umbre și iluziile. Originar din Germania și profund pasionat de arta magiei, Timo Marc a câștigat deja mai multe premii internaționale, printre care German Master of Magic, Marele Premiu de Monte Carlo și Premiul Sarmoti prezentat de Siegfried & Roy în Las Vegas, cu mențiunea „pentru cel mai creativ și distractiv magician, un om ce reprezintă viitorul magiei”. Ambele reprezentații ce vor avea loc în sala de la parterul Teatrului „Gong” sunt adresate tuturor categoriilor de vârstă.

Sibiu Magic Show este un festival unic în România, reunind actori și artiști magicieni care jonglează cu vizibilul și invizibilul, făcând posibile apariții și dispariții misterioase într-o serie de numere surprinzătoare de iluzionism, prestidigitație, levitație, stand up comedy, clovnerie, animație, marionete și proiecții 3D.

Accesul publicului la oricare din spectacole se face pe baza biletelor puse în vânzare la sediul teatrului, de miercuri până vineri între orele 11:00 – 18:00, sâmbăta de la 10:00 la 18:00, iar duminica între orele 10:00 și 14:00, în Librăriile Humanitas sau online prin eventim.ro. Prețul unui bilet este de 7 lei, tarif unic. Pentru biletele achiziționate în rețeaua Eventim se percepe un comision de 10%.