Se lansează la ULBS competiția de planuri de afaceri în vederea obținerii de finanțare nerambursabilă. Aceasta are o valoare de până la 40 000 de euro prin ajutor de minimis și este oferită în cadrul proiectului Start-UP Hub: Laboratorul antreprenorilor!

Perioada de înscriere la competiția de planuri de afaceri pentru a obține finanțarea este 12 noiembrie – 15 noiembrie. Dosarul de candidatură se depune la sediul proiectului sau se transmite prin poștă.

Universitatea ”Lucian Blaga” din Sibiu

Sibiu, Bdul Victoriei nr 10, cod poștal 550024

Clădirea Rectoratului, cam 105, Cabinet prorector Livia Ilie

Mai multe detalii pe startup.hub@ulbsibiu.ro pentru a obține Metodologia de selecție a planurilor, macheta de plan de afaceri, grilele de evaluare sau puteți accesa eduhub.ulbsibiu.ro/startuphub

Universitatea ”Lucian Blaga” din Sibiu, în parteneriat cu S.C. Konfida S.R.L. București, implementează un proiect regional prin care se vor acorda ajutoare de minimis în valoare de cel mult 40.000 de euro, unui număr de 75 de întreprinderi noi, cu profil non-agricol, din mediul urban, prin intermediul cărora să se creeze un număr de 150 locuri de muncă. Start-UP Hub: Laboratorul antreprenorilor” se va derula pe o perioadă de trei ani (ianuarie 2018-ianuarie 2021) și va avea un buget total de 18.405.808,05, din care valoarea cofinanțării este de 233.181,23 lei. Grupul țintă al proiectului este format din 400  persoane fizice (șomeri, persoane inactive, persoane care au un loc de muncă și înființează o afacere în scopul creării de noi locuri de muncă) care îndeplinesc cumulativ următoarele condiții:

  • intenționează să înființeze o afacere non-agricolă în mediul urban din Regiunea Centru;
  • au reședința sau domiciliul în mediul urban sau rural, în regiunea Centru, în care se implementează proiectul (județele Sibiu, Brașov, Mureș, Alba, Harghita, Covasna).

Proiectul este co-finanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020.