A mai rămas o săptămână în care vă puteți înscrie ca alergători la Semimaraton Sibiu. Sunt considerați înscriși doar cei care achită taxa de participare până cel târziu la data de 16 mai, ora 24.

Până acum, șase dintre cele 21 de cauze și-au atins obiectivul de strângere de fonduri. Celelalte au încă nevoie de noi toți pentru a le ajuta să aducă la viață proiectele asumate.

Vă puteţi înscrie la una dintre următoarele curse: Semimaraton Takata – 21 km (90 lei), Crosul Visma – 5 km (45 lei), Ștafeta 2×10 km (60 lei), Ștafeta 4×5 km (45 lei), Cursele copiilor Prolanguage (15 lei- indiferent de cursă).

Cursele copiilor sunt împărțite pe categorii de vârstă, după cum urmează: 4-5 ani / 400 m, 6-7 ani / 800 m, 8-9 ani / 1200 m, 10 -12 ani / 1600 m.

Înscrierile se fac exclusiv online aici iar plata taxelor de participare, respectiv donațiile, se pot face atât online, cât și prin virament bancar conform următoarelor date:

Fundația Comunitară Sibiu, IBAN: RO72RNCB0227130116020001, cont bancar deschis la BCR Sibiu. La detalii plată, plătitorii sunt rugați să specifice “Donație Înscriere SemiMaraton” și cauza pe care o susțin.

10 vouchere de acces gratuit

Semimaraton Sibiu este despre noi toți, despre comunitate și mai ales despre implicare. Și pentru că organizatorii se gândesc la Semimaraton ca la un eveniment al întregului oraș, oferă 10 vouchere de acces gratuit la cursele de alergare pentru 10 alergători care își doresc foarte mult să participe, dar din diverse motive financiare nu își permit să achite taxa de înscriere.

Dacă știți pe cineva în această situație, trimiteți un mesaj pe info@maratonsibiu.ro iar organizatorii se vor asigura că în ziua de 28 mai va fi la linia de start.


SemiMaraton Sibiu este un eveniment sportiv de strângere de fonduri pentru cauze din comunitatea locală, organizat de Fundația Comunitară Sibiu. În tradiția Maratonului de la Londra, cel mai mare eveniment de strângere de fonduri din lume, combinăm bucuria de a alerga cu bucuria de a dărui.

La ultima ediție din 2015, SemiMaraton Sibiu a adus la start peste 1200 de persoane care au alergat pentru o cauză în care cred, aceștia fiind sprijiniți de peste 2000 de donatori.  Împreună am reușit să strângem aproape 200.000 lei, fonduri care au finanțat 21 de proiecte ale organizațiilor non-profit sibiene, proiecte cu impact în comunitatea locală.

credit foto: Cristian Bîscă