Bursa de Spectacole de la Sibiu începe astăzi, în cadrul FITS 2022. Pe parcursul următoarelor 4 zile actori și manageri de companii vor putea interacționa în persoană sau prin intermediul unor conferințe online cu agenți sau programatori din lumea întreagă.

Bursa de Spectacole de la Sibiu, singura structură de acest gen din România și una dintre cele mai valoroase din lume, se desfășoară în perioada 27-30 iunie 2022, în aceeași triplă dimensiune – fizică, hibridă și online, în cadrul Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu. Participanții prezenți în Sibiu, dar și cei ce nu vor putea călători vor dialoga și construi împreună, prin soluții digitale, noi proiecte artistice și culturale. Bursa va fi din nou, timp de patru zile o punte între dimensiunea fizică și cea online, un loc de întâlnire, conversație, construire și imaginație pentru toți cei care activează în domeniul artelor spectacolului.

Programul include dezbateri, conferințe, workshopuri și sesiuni de networking. Mai multe detalii privind programul găsiți pe site-ul Bursei.