Orchestra Filarmonicii Sibiu continuă seria de concerte live din cadrul „Staţiunii Muzicale Brukenthal”, iar spectatorii vor putea fi „prezenți” în sală cu ajutorul tehnologiei. Instituția din Sibiu a anunțat că este prima de acest fel din ţară care a amplasat monitoare printre scaunele din sală.

Concertul va fi transmis în direct din Sala Thalia a Filarmonicii Sibiu şi va putea fi urmărit gratuit pe canalul de youtube, pagina de facebook şi aplicaţia Filarmonica Sibiu, joi 10 decembrie 2020, cu începere de la ora 19.00.

Link zoom: https://us02web.zoom.us/j/87667206114?pwd=Z3U2TjU4cVFtSmlTNEpYYzdDb1ZhUT09

Meeting ID: 876 6720 6114

Passcode: 388087

„Concertul de joi, 10 decembrie 2020 marchează reîntoarcerea publicului în Sala Thalia a Filarmonicii de Stat Sibiu. Totul se va întâmpla virtual, cu ajutorul tehnoligiei. Instituţia va fi astfel prima filarmonică din ţară care apelează la tehnologie pentru a readuce publicul în faţa artiştilor.

Orchestra Filarmonicii Sibiu – condusă de la pupitrul dirijoral de Cristian Lupeş – continuă seria de concerte live din cadrul „Staţiunii Muzicale Brukenthal” prin intermediul unui eveniment la care „vedetele” repertoriale sunt Enescu şi Copland.

Pentru că despărţirea de public este prea lungă şi pentru că nu dorim să încheiem acest an fără să avem publicul în sală, alături de artişti, am apelat la tehnologie pentru a avea spectatorii alături de noi. Astfel, cu ajutorul aplicaţiei „zoom” oricine poate fi prezent în sală, prin intermediul monitoarelor  pe care le-am amplasat printre scaune”, se precizează în comunicatul instituției.

Program:

George Enescu – Dixtuorul pentru suflători, op. 14
Aaron Copland – Primăvara Apalaşă