ALTERNOSFERA, una dintre cele mai îndrăgite trupe de rock din Republica Moldova, vor susține un concert de proporții în Sala Transilvania din Sibiu. Evenimentul va avea loc sâmbătă, 7 mai 2022, începând cu ora 21:00.

Cunoscută publicului din Sibiu datorită prestațiilor sale extraordinare de pe scenele marilor festivaluri de gen – ARTmania, FOCUS Festival, Alternosfera vor susține pentru prima dată după multă vreme un concert dedicat în exclusivitate fanilor trupei.

Concertul care va avea loc sâmbătă, 7 mai 2022 în Sibiu este încărcat de o importantă notă personală, după cum a declarat trupa:

De aproape două luni de zile, Sibiul a devenit #acasă pentru 3 dintre cei 5 membri ai trupei noastre. Așadar, un concert în acest minunat oraș care ne-a primit cu brațele deschise este modul nostru de a mulțumi oamenilor extraordinari pe care i-am cunoscut aici.

Suntem obișnuiți să cântăm la marile festivaluri ale Sibiului – ARTmania, FOCUS Festival, însă un concert doar al nostru pentru publicul sibian nu am mai avut de mulți ani.

Pregătim un show de proporții pentru evenimentul din 7 mai, care va avea loc în Sala Transilvania.

Avem foarte puțin timp la dispoziție pentru a pregăti toate detaliile însă sperăm că entuziasmul nostru să fie molipsitor și pentru prietenii noștri care ne ascultă. Alternosfera te cheamă!

De-a lungul timpului, trupa a susţinut sute de concerte în România şi Republica Moldova, lansând până în prezent 6 albume și un EP, printre cele mai cunoscute hituri numărându-se Orașul 511WamintirilePloile nu vinÎnchisoarea albăDouă EveMutăHaosoleumLucisEpizodia.

Biletele pentru evenimentul de sâmbătă, 7 mai 2022 s-au pus în vânzare în rețeaua www.iabilet.ro

Primele 300 de bilete au un preț special – 80 lei. Tariful normal este 100 de lei iar în ziua concertului biletele se vor putea achiziționa la prețul de 120 lei.