Teatrul de Balet Sibiu propune spectatorilor poveşti de dragoste ȋn luna aprilie. Povestea Paquitei și cea a Anotimpurilor sunt capetele de afiş ale acestei luni. De asemenea, în 13 aprilie va avea loc o nouă ediție a evenimentului „Zilele Muzicii Uşoare Româneşti”.

Foto Ovidiu Dragoman„Nimeni nu este imun la frumos. Nimeni nu poate privi ȋn altă parte atunci cȃnd pe scenă se ȋmpletesc graţia şi efortul şi cȃnd artiştii fac ca totul să pară atȃt de simplu. Dansatorii noştri sunt cei care mă fac să ȋmi amintesc la fiecare spectacol, de ce m-am ȋndrăgostit de arta aceasta şi de ce ȋi iubesc pe balerini”,  a declarat Ovidiu Dragoman, directorul Teatrului de Balet Sibiu.

Cele  două reprezentații ale spectacolului „Paquita si Anotimpurile” vor avea loc în 14 și 15 aprilie la  Sala Thalia.

Luna aprilie continuă cu matinee pentru elevi în cadrul programului “Cei mici în paşi de dans – spectacole de balet pentru copii”. Aceştia se vor putea bucura de spectacole precum ”Gala de balet”, “Anotimpurile” sau “Straussiana”.

Zilele Muzicii Uşoare Româneşti

Casa de Cultură a Municipiului şi Teatrul de Balet Sibiu îi invită pe toţi iubitorii muzicii pe 13 aprilie la Sala Thalia, la o ȋntȃlnire cu Muzica Uşoară Romȃnească. O nouă ediţie a evenimentului, devenit deja tradiţie, va aduce ȋn faţa fanilor voci consacrate precum Adrian Daminescu, Dida Drăgan, Luminiţa Anghel, Gabriel Cotabiţă, Monica Anghel sau Florin Apostol.

“Este un eveniment care a fost mereu foarte bine primit la Sibiu şi unul dintre favoritele mele. Mă bucur că putem oferi publicului o întâlnire cu aceşti oameni minunaţi care ne provoacă mereu să ne aducem aminte că putem fi mai buni, că putem încă iubi,” a adaugat Ovidiu Dragoman.

Luna se  a încheia cu o Gală Internaţională de Balet, ȋn 29 Aprilie, pe scena Sălii Thalia, cu ocazia Zilei Europei.