Sâmbătă, 25 noiembrie, de la ora 19:00, la Teatrul Gong din Sibiu, invitata specială a celui de-al treilea eveniment al sezonului va fi Daniela Cîmpean, președinta Consiliului Județean Sibiu și prima femeie care deține această funcție în România.

Sub tutela sa se află circuitul muzeelor unice din Sibiu, Filarmonica de Stat din Sibiu, dar și demersurile făcute în promovarea tradițiilor locale precum și pregătirile pentru anul 2019 când Sibiul va deveni Regiune Gastronomică Europeană.

Despre toate acestea și multe alte lucruri care definesc omul și profesionistul invitat, veți afla din dialogul purtat cu jurnalista Oana Ciucă Lázár, pe scena Teatrului Gong și în direct pe site-ul televiziunii culturale EnjoyTV.ro. Intrarea va fi liberă, în baza invitației electronice solicitate la adresa round.table.sibiu@gmail.com

Daniela Cîmpean: „De ce am spus «da» acestei invitații din partea UCIMR? Pentru că în spatele oricărei funcții există un om. Imprimăm funcțiilor caracterul, valorile și energia omului din noi. Pe mulți lideri, funcția ajunge să îi transforme în roboți și să îi domine. Eu mi-am propus să fiu un lider care nu-și uită umanitatea. Round Table e un bun prilej de a vă împărtăși valorile și năzuințele care mă motivează și în calitate de președintă a Consiliului Județean Sibiu.”

La scurt timp după alegerea sa în fruntea Consiliului Județean Sibiu, Daniela Cîmpean a cerut opinia mai multor specialiști în lingvistică pentru stabilirea corectă a termenului „președinte/ președintă”. Verdictul a fost în favoarea termenului la feminin.

Evenimentul va cuprinde, și cu această ocazie, intermedii artistice live. Vor concerta trei interprete excepționale din Sibiu: Oana Bădescu – flaut, Ștefana Zaharia – vioară și Alina Stavar – violă. Programul ales va fi o surpriză din partea trio-ului invitat.