Capital Cultural recomandă în perioada, 11-16 decembrie. Ce? Urmează să descoperiți voi, bien-sûr. Mai jos, găsiți câteva sugestii:

👉 Creative Buzz – bazar de iarnă și Crăciun care va avea loc la Forumul German din Sibiu. Acesta se va desfășura  de pe 14 până pe 16 decembrie 2018, între orele 10.00 și 20.00. Organizatorii pregătesc ateliere de creație, muzică bună, o zonă de relaxare și alte surprize. Mai multe detalii despre eveniment- aici.

Foto: Facebook // Creative Buzz

👉 Un atelier de creat căni de poveste  ce va avea loc pe data de 15 decembrie la Teatrul Gong, între orele 10:00 şi 12:00. Va presupune  personalizarea cănilor de ceramică cu fragmente din spectacole, povești sau aventuri personale din timpul iernii și este dedicat copiilor cu vârsta cuprinsă între 6 și 10 ani. Mai multe detalii puteți afla aici.

👉 Spectacolul „Necunoscuta cunoscută” are loc vineri, 14 Decembrie 2018, la ora 19:00 la Teatrul Național Radu Stanca Sibiu. Un el și o ea se află la sfârșitul relației. Încercând să înțeleagă cum s-a ajuns în acest punct, cei doi își recompun povestea retrăind episoade cheie ale vieții lor. Privirile aruncate înapoi în timp sunt însă critice, detașate, ironice, demonstrând că uneori nimic nu este mai imprevizibil ca trecutul. Detalii aici.

Foto: Facebook // Teatrul Național Radu Stanca Sibiu

👉 Urciorul sfărâmat” – Avanpremieră și Premieră la Teatrul Național Radu Stanca Sibiu.  Textul lui Heinrich von Kleist, text este considerat o capodoperă a literaturii universale, care, deși a fost scris în urmă cu mai bine de două sute de ani, are un mesaj foarte actual pentru spațiul european contemporan.  Din distribuția spectacolului fac parte, alături de actorii TNRS, și muzicienii și dansatorii Ansamblului Profesionist „Cindrelul – Junii Sibiului”. Conceptul spectacolului și scenariul îi aparțin lui Armin Petras și regia lui Dominic Friedel. Avanpremiera va avea loc miercuri, 12 decembrie iar premiera joi, 13 decembrie. Mai multe detalii despre spectacol și bilete găsiți aici și aici.