Asociația Culturală BIS deschide stagiunea de vară BIS Teatru. În perioada 26 iulie -16 septembrie, în Grădina BIS de pe strada Ștefan cel Mare, nr. 56, vor avea loc 20 de evenimente ce presupun: spectacole de teatru pentru adulți și copii, concerte și vizionări de filme.

Stagiunea de vară BIS Teatru va fi deschisă joi, 26 iulie, de la ora 21:00 de un spectacol de la Timișoara.  Este vorba despre Mens sana in corporatist sano al trupei Auăleu, având la bază un text scris de Ovidiu Mihăiță și o distribuție compusă din Laurențiu Bănescu, Marian Pîrvulescu, și Christine Cizmaș. Pornind de la întrebarea „Cât de sănătos mental trebuie să se poată păstra un om astăzi pentru a putea rămâne uman?“ artiștii timișoreni oferă o viziune comico-ironică asupra lumii tot mai mecanicizate în care trăim, asupra tiparelor de gândire impuse de munca în corporații, tragând un semnal de alarmă în ceea ce privește pierderea contactului cu ceea ce este natural și firesc în viețile noastre.

Nimeni nu știe ce e în inima mea, al doilea spectacol al stagiunii nu mai are nevoie de prezentare, one-man show-ul lui Florin Coșuleț jucându-se de 11 ani cu același succes la public, fiindcă îmbină stralucit poezia, momentele umoristice și energia debordată a artistului. El va fi găzduit de Grădina BIS pe 29 iulie, de la ora 20:00.

Nu vor lipsi nici elementele de noutate, Ctrl + Alt + Del, un performance-ul oferit de Charlie Fălămaș, putând fi vizionat în avanpremieră, iar spectacolul pentru copii, Anaz și Dragonul, în premieră, în felul acesta BIS Teatru reunind toate categoriile de vârstă într-o ambianță de relaxare și voie bună.

Program Stagiunea de vara BIS

Programul complet al festivalului poate fi consultat  și pe pagina de facebook BIS Teatru.

Biletele pentru toate spectacolele pot fi achiziționate online de pe kompostor.ro și de la Grădina BIS înainte de fiecare reprezentație.