Organizatorii Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu (FITS) anunță începutul perioadei de înscrieri pentru Bursa de Spectacole de la Sibiu, ce va avea loc în perioada 23-26 august. Înscrierile au loc până în 26 iulie, pentru artiști, operatori culturali, instituții de spectacole și rețele culturale din întreaga lume.

Participanții sunt invitați să se înscrie completând formularul dedicat din această ediție. Mai multe detalii pe website-ul festivalului.

Cine poate participa:

1. Artist/Companie

Artist independent, companie de teatru care produce spectacole sau alte tipuri de produse culturale: teatru, dans, muzică, circ, artă stradală, artă vizuală, artă digitală, film, artă multidisciplinară etc.

2. Producător/Agent/Promotor

Profesionist care reprezintă artiști și companii artistice, produce și promovează spectacole sau alte tipologii de produse culturale.

3. Director/Programator/Reprezentant

Profesionist care găzduiește și/sau organizează spectacole și evenimente artistice.

Bursa de Spectacole de la Sibiu se adresează, deopotrivă, și experților în atragerea de finanțări nerambursabile, consultanților, finanțatorilor și sponsorilor precum și altor instituții de suport în domeniul cultural de la nivel local, regional, național, european și internațional.

Bursa de Spectacole de la Sibiu este o structură asociată a Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu (FITS), marcă înregistrată la OSIM. Aceasta acordă șanse tuturor artiștilor, operatorilor culturali, instituțiilor de spectacole și rețelelor culturale care își doresc să întâlnească producători importanți din întreaga lume. Prin evenimentele sale, Bursa oferă participanților, încă de la prima ediție din 1997, contextul ideal de a-și promova proiectele artistice și de a stabili parteneriate în domeniul artelor spectacolului.

Ediția 2021 a Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu se va desfășura în perioada 20-29 august, tema ediției fiind „Construim speranța împreună”.

Informații suplimentare, pe site-ul Festivalului, www.sibfest.ro, sau la adresa de e-mail office@sibiuartsmarket.ro.

Foto credit: FITS 2019, Paul Băilă