Colegul meu ascultă de vreo câțiva ani discuțiile lui Lex Friedman cu invitații lui, dar și pe Howard Stern. Tot de la el am aflat de Joe Rogan, Tom Segura și Christina Pazsitzky sau Theo Von. Au discuții audio+video, chiar și de patru ore despre viață, despre momente funny sau nu, despre comedie sau știință. Iar tu ca ascultător/privitor ai ocazia să-ți faci o părere completă despre invitatul acela, pentru că discuția e liberă fără vreun sumar în față.

De ce facem podcast?

Pentru că suntem curioși să explorăm și zona audio. Vrem să cunoaștem mai bine oamenii care se implică în comunitate. Și mai vrem să vă punem la dispoziție discuțiile libere, needitate, asumate de la început ca atare. Ne interesează cultura în orice domeniu.

Ne puteți asculta aici:

Ce ne propunem?

Vrem să invităm specialiști și profesioniști din domenii diverse: cultură, medicină, psihologie, new media, comerț, știință, economie, învățământ, sport, voluntariat, comunitate etc, care să ne povestească lucruri din viața lor profesională, dar și cum își împart timpul pentru viața personală sau de familie. Să aflăm despre momente în care au avut de câștigat sau au pierdut.

Veți putea să ne trimiteți întrebările voastre pentru următorii invitați, și, de ce nu, să propuneți și voi o listă cu oameni pe care ați vrea să-i cunoașteți mai bine prin intermediul Podcastului Capital Cultural.

Ne găsiți pe: anchor.fm, Spotify și, în curând, pe Soundcloud și Youtube.