Urmare a noilor măsuri publicate în Monitorul Oficial nr. 1166, din 8 decembrie 2021 și intrate în vigoare în data de 8 decembrie 2021, participarea publicului la spectacolele Teatrului de Balet Sibiu se face cu ocuparea până la 50% din capacitatea maximă a spațiului si cu purtarea măștii de protecție, anunță reprezentanții instituției.

Astfel, pentru spectacolul „Spărgătorul de nuci”, coregrafia Vasile Petruțiu, programat în zilele de 9 și 10 decembrie de la ora 12:00 (la matineu, pentru copii) și de la ora 19:00, pentru care inițial a fost ocupată doar 30% din capacitatea sălii de spectacol, a fost suplimentat numărul de bilete puse în vânzare până la ocuparea a 50% din capacitatea Sălii Mari a Centrului Cultural „Ion Besoiu” Sibiu.

Biletele pot fi cumpărate online, de pe site-ul Kompostor.ro, de pe site-ul Teatrului de Balet Sibiu, sau de la sediul administrativ al instituției: Parcul Tineretului, nr. 1, Sibiu.

Participarea este permisa în următoarele situații:

  • pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;
  • pentru persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore;
  • pentru persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2, în condițiile stabilite prin ordinul comun al ministrului culturii și al ministrului sănătății, emis în temeiul art. 44 si al art. 71 alin. (2) din Legea nr. 55/2020, cu modificările și completările ulterioare.