Sibiu Magic Show prezintă miercuri, 5 decembrie, ora 18:00, spectacolul „Comedy Show” cu Elastic și Francesca. Evenimentul va avea loc la sala de la parterul Teatrului „Gong” din Sibiu.  

Sibiu Magic Show e un festival unic în România, cu un program spectaculos ce jonglează cu vizibilul și invizibilul, într-o serie de numere surprinzătoare de comedie, jonglerii, iluzionism, prestidigitație, levitație, clovnerie și alte elemente de circ și cabaret. Ediția din acest an a festivalului va avea loc în perioada 5 – 9 decembrie, iar biletele pentru toate spectacolele din program vor fi puse în vânzare începând de joi, 22 noiembrie.

 

Stéphane Delvaux (Elastic) e un artist cu un comic genial, ce reușește să creeze un imaginar fabulos la marginea dintre circ și cabaret. Prin perspectiva sa lumea poate fi reinventată cu susul în jos, iar obiectele din viața de zi cu zi devin pretextul pentru o serie de situații comice însoțite de acrobații, pantomimă, poezie și magie. Tânărul artist este însoțit pe scenă de Françoise Rochais (Francesca), fermecătoare prin abilitățile sale de jonglerie ce i-au adus un titlu mondial în Cartea Recordurilor. „Comedy Show” este un spectacol strălucitor și exploziv, cu note umoristice și chiar romantice, recomandat tuturor categoriilor de vârstă. Spectacolul are o durată de aproximativ 50 de minute, iar prețul unui bilet este de 9 lei, tarif unic.

Accesul publicului se face în limita locurilor disponibile, pe baza biletelor ce vor fi puse în vânzare atât online prin teatrulgong.ro, cât și la sediul Agenției Teatrale din str. Al. Odobescu nr. 4, de miercuri până vineri între orele 11:00 – 18:00, sâmbăta între orele 10:00 – 18:00, iar duminica de la 10:00 la 14:00.