Îți poți închipui întreaga ta copilărie petrecută între pereții unui apartament din centrul New York-ului, vizionând film după film fără niciun contact cu realitatea?

Acesta este subiectul filmului documentar „The Wolfpack” care a fost prezentat în premieră absolută la Astra Film Festival 2015. Dacă n-ați ajuns la proiecția din timpul festivalului,  aveți ocazia să vedeți filmul în această seară la Astra Film Cinema (Piața Mică 11).

„The Wolfpack”, în regia lui  Crystal Cassell surprinde microuniversul familiei Angulo plasat într-un apartament în Manhattan, unde 6 frați sunt izolați de restul lumii de către tatăl lor care a decis că trebuie să-i protejeze de societate interzicându-le să părăsească apartamentul în care locuiesc. În schimb, le-a dat undă verde la colecția sa de blockbustere, așa că tinerii își petrec zilele vizionând și revizionând filme la nesfârșit.

Scenele preferate sunt reconstituite între pereții locuinței de cei 6 frați, dar nu înainte de a-și confecționa costumele și decorurile din ce au la îndemână. Fără nicio percepție a realității aceștia îmbracă costumele personajelor pe care le interpretează atunci când tatăl lor le permite pentru prima dată să iasă împreună și să colinde străzile metropolei. ”Un film pe care trebuie să-l vezi ca să crezi că așa ceva este posibil” – publicația Toronto Star.

Filmul va  fi proiectat  de la  ora 19.00, la Astra Film Cinema (Piața Mică 11). Prețul unui bilet este de 6 lei. Biletele se pun în vânzare cu 30 de minute înaintea începerii proiecției. Mai multe informații la tel: 0751.166.516.