Spectacole de teatru, muzică, pantomimă, animație, magie și iluzionism sunt ingredientele festivalului Magic Show Fest care se va desfășura în perioada 11-14 decembrie, la Sibiu. Peste 50 de artiști magicieni din patru țări, vor marca 65 de ani de de la înființarea Teatrului pentru Copii și Tineret „Gong”.

Tina Lenert și Mike Caveney vin pentru prima dată la noi în țară cu  spectacolul „Comedy Magic Show”.  Acesta  va avea loc vineri, 12 decembrie, ora 18:00 și surprinde printr-un mixaj unic de comedie, numere de magie și mimă, ce vor fascina imaginația fiecărui spectator. Artiștii americani  sunt câștigătorii Premiului „Magicienii Anului / Stage Magicians of The Year” oferit de Magic Castle Hollywood.
Magicianul Christianis revine la Sibiu printr-o dublă reprezentație ce va avea loc vineri, 12 decembrie, de la orele 11:00 (sold out) şi 19:00. ” cuprinde un program de magie și iluzionism incendiar cu apariții de papagali Ara, flori, porumbei, eșarfe, baghete, bastoane și mese zburătoare, dar și hipnoză, catalepsie și levitație, iluzii de apariție și transformare cu animale exotice. Construit ca un spectacol interactiv, numărul Magicianului Christianis va include și un program de prestidigitație și iluzii comice.Magicianul Goldman (Italia) este specializat în manipularea diferitelor obiecte: cărți de joc, bile, eșarfe și lumânări, dar și trucuri magice cu porumbei, papagali și alte animale. În cadrul Magic Show Fest, el va prezenta duminică, 14 decembrie, ora 18:00, un spectacol intitulat „Abracadabra”dabra Magic Show”.
Accesul publicului se face pe baza biletelor puse în vânzare la sediul teatrului, de luni până vineri, între orele 10:00 – 16:00 sau online prin eventim.ro. Prețul unui bilet este de 7 lei, tarif unic, iar pentru biletele achiziționate online se percepe un comision de 10%.