Cea de-a 11-a ediție a Târgului de Crăciun din Sibiu va fi inaugurată în 17 noiembrie , de la ora  19.00. În Piața Mare va avea loc un concert de nai susținut de Radu Nechifor și formația sa, iar invitată este Ozana Barabancea.

Și anul acesta vor avea loc proiecții pe clădirile ce înconjoară Piața Mare, iar căsuțele au  fost deja instalate.  Cea de-a 11-a ediție reunește peste 90 de expozanți din țară și străinătate, cel mai mare număr de până acum, dar și atracții numeroase pentru copii. Nu va lipsi Atelierul lui Moș Crăciun sau Parcul lui Moș Crăciun, un parc de distracții în centrul căruia stă un carusel construit special pentru acest eveniment. De asemenea, vizitatorii târgului se vor putea bucura și de concerte de colinde,  de-a lungul perioadei cât va fi deschis târgul.

Prima ediție a Târgului de Crăciun din Sibiu a avut loc în 2007, când Sibiul era Capitala Culturală Europeană și a reprezentat un proiect pilot, întrucât tradiția acestui tip de eveniment nu exista în țară. Prima ediție a fost pusă pe picioare de  dr. h. c. Barbara Schöfnagel, Atașat Social al Ambasadei Austriei la București, împreună cu Primăria Municipiului Sibiu. A început cu 38 căsuțe montate în Piața Mică și a ajuns la peste 80 căsuțe 10 ani mai târziu, amenajate în Piața Mare.

Târgul de Crăciun a ajuns cunoscut în țară și străinătate pentru amploarea și tradiția creată. Evenimentul este organizat de Asociația Events For Tourism. Programul Cultural al Târgului de Crăciun din Sibiu, Colours of Christmas, este cofinanțat de Consiliul Local Sibiu prin Primăria Municipiului Sibiu. Încă de la primele ediții, evenimentul și-a făcut un renume bun și a devenit singurul târg de Crăciun din România cunoscut în străinătate și care atrage un număr tot mai mare de turiști în fiecare an.

Targul de Crăciun de la Sibiu va  fi deschis în perioada 17  noiembrie  2017- 3 ianuarie 2018, zilnic, între orele 10:00-22:00.