Luni, 17 octombrie 2022, Centrul de Dialog și Cultură al Bisericii Evanghelice C.A. din România va fi gazda unei duble lansări de carte.

Este vorba despre „Spiritualitate ecumenică. Experiență transculturală. Conviețuirea interetnicăˮ, publicată de protopopul dr. Hans Bruno Fröhlich în 2022, la Editura Honterus din Sibiu și „Biserica Evanghelică C.A. din România. Istorie, spiritualitate, patrimoniuˮ, un album realizat de un colectiv de autori la inițiativa Secretarului de Stat pentru Culte, apărut în 2021, la Editura Paideia din București. Prima dintre cărți va fi prezentată de d-l dr. Alexandru Marius Crișan, iar cea de-a doua de pr. Gerhard Servatius-Depner.

Cele două volume reflectă istoria, spiritualitatea și patrimoniul Bisericii Evanghelice C.A. din România (B.E.C.A.R.) cât și spiritualitatea ecumenică, experiența transculturală și conviențuirea interetnică.

Evenimentul va avea loc de la ora 17:00, la Casa Teutsch, str. Mitropoliei 30, în sala multifuncțională de la etajul I. Intrarea este libera.

autor: Angela Korodi, Jurnalism, anul 3