Comunicat de presă

ESTE Filmul de Miercuri prezintă ”CAROLA, UN SPIRIT LIBER”, un film maghiar proiectat în parteneriat cu festivalul Ars Hungarica. Proiecția va avea loc miercuri, 15 noiembrie, de la ora 20.00, la Sala Mică a Centrului Cultural ”Ion Besoiu” din Sibiu, în prezența echipei filmului. Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile.

Sinopsis

Filmul prezintă viața baronesei Bornemissza Elemérné Szilvássy Carola (1876-1948), descendentă a uneia dintre cele mai vechi familii de aristocraţi din Transilvania, familia Wass, o persoană excentrică, specială, care s-a remarcat printre contemporanii săi nu numai prin frumuseţe, inteligenţă şi talent, ci şi prin forţa sa interioară, capacitatea de a face sacrificii şi dorinţa de a sprijini domeniul artelor.

Rating: N-12. Nerecomandat sub 12 ani.

Film în limba maghiară, cu subtitrare în limba română.

ESTE Filmul de Miercuri este un proiect organizat de Asociația Este Film.

Proiect cultural co-finanţat de Administraţia Fondului Cultural Naţional*

Sponsor: Marquardt

Parteneri: Centrul Cultural „Ion Besoiu”, My Continental, Consomme Bistro, Centrul Cultural German Sibiu, Centrul Cultural Maghiar Sibiu, Cărturesti, Humanitas, Casa de Cultură a Municipiului Sibiu, Biblioteca Universității ”Lucian Blaga”, Universitatea ”Lucian Blaga”, Erasmus Librărie-Cafenea

Parteneri media: RockFM, Zile și Nopți, Goodtime magazine

*Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

Imagine principală: Google Images