Sala Festivă a Bibliotecii Județene ASTRA va găzdui luni, 13 septembrie, de la ora 19:00, spectacolul „Adevăr și provocare”, inspirat din realitate, însă construit în afara tiparelor. Actori și muzicieni au făcut schimb de roluri pentru a doua oară, în urma succesului înregistrat de proiectul „Despre ce vorbim când cântăm despre iubire?”.

„Adevăr și provocare” este un spectacol modular aflat la confluența artelor improvizatorice dintre teatru și jazz, parte din seria de evenimente „Anotimpuri VI.”, reprezentând „Toamna”. Relația dintre cele șase personaje urmărește expunerea autentică a paradoxurilor comune din zilele noastre. Ce este adevăr și ce este provocare în prezentul pe care îl împărtășim? Unde se află linia subțire dintre realitate și ficțiune? Și unde se termină personajele și unde încep oamenii din spatele lor? Răspunsurile sunt provocarea la care pot răspunde doar spectatorii.

Accesul va fi liber, prin rezervare la adresa rezervari.ucimr@gmail.com, în limita locurilor dsponibile. Evenimentul va respecta toate reglementările legale în vigoare.

Distribuția: actorii Ana Turos, Andrei Mărcuță, muzicienii Alexandru Arcuș – saxofon, Iulian Ochescu – pian, José Almar – chitară & more, Laura Benedek – chitară bas.

Un spectacol realizat sub mentoratul regizorului Adrian Sitaru, actriței Ioana Flora și al interpretei / compozitoare de jazz Luiza Zan. Producător: Sebastian Gheorghiu.

Spectacolul este parte din proiectul „Anotimpuri VI. Toamna”, seria de evenimente concepute în urmă cu șase ani pentru a surprinde publicul din Sibiu, în fiecare anotimp, cu o producție inedită, culminând în sezonul rece cu mult-așteptatul Concert de Anul Nou.