Reprezentanții Teatrului de Balet Sibiu anunță spectacolele ce vor avea loc până în luna decembrie. Sunt anunțate două premiere de balet clasic, alte doisprezece reprezentații de dans și o nouă scenă pe care TBS va dansa.

Teatrul de Balet Sibiu pune în scenă, în perioada octombrie – decembrie 2017, paisprezece spectacole de balet, dintre care două premiere de balet clasic: „Baiadera” și „Spărgătorul de nuci”. Ambele sunt create de coregrafii Aleisha Gardner și Kirill Ermolenko. Spectacolele programate în perioada octombrie – decembrie, vor avea loc la Sala Thalia Sibiu și la Teatrul Național„Radu Stanca„ Sibiu.

Spectacole TBS care vor fi prezentate pe scena Teatrului Național „Radu Stanca” Sibiu sunt:

  • 25 și 26 octombrie 2017 –Baiadera, premieră de balet clasic
  • 27 – 29 octombrie 2017 – Concursul Internațional de Dans Clasic și Contemporan Sibiu – Young Stars Ballet Competition
  • 29 octombrie 2017 –Gală de balet, în închiderea Young Stars Ballet Competition
  • 6 și 7 noiembrie 2017 –Baiadera – spectacol de balet clasic
  • 21 noiembrie 2017 –Spărgătorul de nuci –premieră de balet clasic

Spectacole TBS care vor fi prezentate pe scena Sălii Thalia Sibiu sunt:

  • 18 noiembrie 2017 – Recolta / The Harvest, Poveste despre suflet. Poveste despre trup, Swaraj – spectacol de dans contemporan
  • 19 noiembrie 2017 –Când întunericul devine lumină și Șapte singuratici într-o zi de iarnă – spectacol de dans contemporan
  • 25 și 26 noiembrie2017 – Peer Gynt – spectacol de dans contemporan
  • 8, 9 și 10 decembrie 2017 –Spărgătorul de nuci – spectacol de balet clasic

În data de 2 noiembrie, Teatrul de Balet Sibiu va prezenta pe scena Teatrului „Aureliu Manea„ Turda, tripticul de balet „Freedom, Tristan și Isolda. Vorbind despre Isolda, Straussiana” –spectacol realizat de coregrafii Aleisha Gardner și Mihai Babușkași care a avut premiera la TBS în stagiunea trecută, în data de 28 iunie 2017.

Biletele pentru toate spectacolele Teatrului de Balet Sibiu, prezentate de TBS la Sibiu, pot fi cumpărate din punctul de vânzare situat înPiața Mare, în incinta Centrului de Informare Turistică, Primăria Municipiului Sibiu, intrarea F sau online, la aceleași prețuri ca în punctul de vânzare, fără nici un comision suplimentar, de pe siteurile kompostor.ro și bilet.ro.

Biletele pot fi de asemenea rezervate pentru patruzeci și opt de ore, online, pe siteul oficial al TBS www.sibiuballet.ro sau telefonic la numărul de telefon 0269 229 627. Rezervările online și telefonice, neconfirmate prin plată în termen de patruzeci și opt de ore, își pierd valabilitatea.