Loading Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

ZAVERA în premieră la ESTE Filmul de Miercuri

04/12/2019 @ 20:20

ESTE Filmul de Miercuri prezintă un nou film românesc, în premieră la Sibiu, ZAVERA, regia Andrei Gruzsniczki, una dintre cele mai emoționante povești ale toamnei. Proiecția filmului va avea loc miercuri, 4 decembrie, de la ora 20.20, la Sala Mică a Centrului Cultural „Ion Besoiu”. 

Sinopsis:

Ștefan Caragioiu, 50 de ani bătuți pe muchie, inginer constructor, are un blocaj existențial la moartea celui mai bun prieten al său, arhitectul Nic Papahontu, de care e legat prin tot ce a făcut până acum în viață. Nic reprezintă tot ceea ce și-ar fi dorit Ștefan de la viață: charismă, talent, dezinvoltură, o mare cultură și o știință a oamenilor. Ce se întâmplă în clipa în care Nic moare accidental iar Ștefan este obligat să deschidă ochii asupra vieții din jurul lui și să ia decizii? Mai ales când descoperă că toate adevărurile în care a crezut până acum se clatină serios, inclusiv prietenia lui Nic.

Din distribuția filmului fac parte: Dorian Boguță, Șerban Pavlu, Ioana Flora, Medeea Marinescu, Coca Bloos.

Andrei Gruzsniczki despre ZAVRA: „O poveste în care protagonistul este obligat să lase în urmă tot ce-a construit ca să-și trăiască viața altfel, după o lungă perioadă în care s-a complăcut într-o existență comodă, dar lipsită de orizonturi”

Preţul unui bilet este de 17 lei (tarif întreg) / 12 lei (Elev/ Student/ Pensionar) și se poate achiziționa online de pe EventBook (https://eventbook.ro/film/bilete-zavera-este-filmul-de-miercuri) sau direct de la casieria Centrului Cultural “Ion Besoiu”, în limita locurilor disponibile.

ESTE Filmul de Miercuri este un eveniment organizat de Asociaţia ESTE FILM, în parteneriat cu Centrul Cultural “Ion Besoiu”, cu sprijinul Bomb Film Production. 

Rating: AP12

Sponsor: Marquardt.

Parteneri Sibiu: Primăria Sibiu, Casa de Cultură a Municipiului Sibiu.

Parteneri media: Capital Cultural, Sibiu On Line, Sibiu City App.

Detalii

Data:
04/12/2019
Timp:
20:20
Eveniment Category:
Eveniment Tags:
, , ,

Organizator

Asociatia Este Film

Loc de întâlnire

Centrul Cultural ”Ion Besoiu” Sibiu
nr. 1, Strada Emil Cioran
Sibiu, Sibiu 3 550025 România
+ Harta Google
Sit web:
http://ccibs.ro/