Loading Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

”Un prinț și jumătate” la ESTE Film Festival Sibiu 2019

20 aprilie @ 20:30 - 22:30

Sâmbătă, 20 aprilie, în penultima seară de ESTE Film Festival 2019, vedem cel mai nou film al Anei Lungu, UN PRINȚ ȘI JUMĂTATE, începând cu ora 20.30. Trei figuri cunoscute și îndrăgite din filmul și teatrul românesc, Marius Manole, Iris Spiridon și István Téglás fac echipă și interpretează trei prieteni, dând personajelor chiar numele lor.

Scenariul a fost scris de Ana Lungu împreună cu Iris Spiridon, care este regizoare de teatru, dar și-a asumat statutul de actriță pentru această poveste cu câteva trimiteri autobiografice.

Proiecția va fi urmată de discuții pe marginea filmului împreună cu Ana Lungu, Iris Spiridon și István Téglás.

Sinopsis:
Marius, Iris și István locuiesc împreună și sunt parte din viața celorlalți. O tânără femeie singură, căreia i-a murit un iubit, un actor și un agent imobiliar divorțat, care se întâlnește rar cu fiica Sașa, stau în aceeași casă, care urmează să fie vândută. Când Iris se îndrăgostește de un scriitor maghiar din Transilvania, „familia fericită” este în pericol să se destrame.

Biletele se vor putea achiziționa online, începând cu data de 1 aprilie, precum și înainte de proiecție, în limita locurilor disponibile. Prețul biletului este de 12 lei.

Detalii

Data:
20 aprilie
Timp:
20:30 - 22:30
Eveniment Category:
Eveniment Tags:
, ,

Organizator

Asociatia Este Film

Loc de întâlnire

Teatrul Gong