Loading Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

SuperTeach și în Sibiu

28 mai @ 09:00 - 18:00

70LEI

Conferințele SuperTeach reprezintă o formă de a le oferi profesorilor români inspirație și motivație pentru educație.

Există profesori care obișnuiesc să facă lucrurile altfel în clase, care reușesc să se abată de la sistemul clasic de predare pentru a le oferi o experiență educațională plăcută elevilor. Acești profesori sunt excepția de la sistem, tocmai de aceea se și numesc ”profesori altfel”. Echipa SuperTeach își dorește ca toți profesorii să fie ”profesori altfel”.

Așadar, pentru o zi, SuperTeach și-a propus să scoată profesorii din sistem și să le facă cunoștință cu elite ale societății din domenii diverse (cultură, educație, antreprenoriat) și profesioniști în educație care vor împărtăși cu dascălii instrumente și experiențe noi folositoare elevilor în clasă și în viață.

O zi ”altfel” pentru un profesor poate fi factorul declanșator pentru un mod ”altfel” de a preda al unui profesor așadar o experiență plăcută pentru cel puțin o clasă de elevi din sistemul actual de învățământ.

Profesorii interesați sunt așteptați să se înscrie la Conferința SuperTeach.  Mai multe detalii despre speakerii SuperTeach pot fi găsite aici , iar programul evenimentelor în diferite orașe din România, aici.

Detalii

Data:
28 mai
Timp:
09:00 - 18:00
Preţ:
70LEI
Eveniment Category:
Sit web:
https://www.superteach.ro/despre-conferinta-superteach/

Organizator

SuperTeach
Email:
contact@superteach.ro
Sit web:
https://www.superteach.ro/despre-conferinta-superteach/

Loc de întâlnire

Universitatea Lucian Blaga din Sibiu
str Lucian Blaga nr 2-2A
Sibiu, România
+ Harta Google