Loading Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

SemiMaraton Sibiu 2016

28/05/2016

SemiMaraton Sibiu este un eveniment sportiv de strângere de fonduri pentru cauze din comunitatea locală, organizat de Fundația Comunitară Sibiu. În tradiția Maratonului de la Londra, cel mai mare eveniment de strângere de fonduri din lume, combinăm bucuria de a alerga cu bucuria de a dărui.

Prin SemiMaraton ne propunem să susținem spiritul de inițiativă al sibienilor – idei bune care pot rezolva probleme ale comunității și care vor crește calitatea vieții în Sibiu. Punem la dispoziție o platformă de atragere de fonduri prin care sprijinim atât inițiativele noi venite dinspre grupuri informale, cât și proiectele organizațiilor non-guvernamentale. Evenimentul aduce împreună cetățeni, organizații, companii și autorități publice.

La ultima ediție din 2015, SemiMaraton Sibiu a adus la start peste 1200 de persoane care au alergat pentru o cauză în care cred, aceștia fiind sprijiniți de peste 2000 de donatori.  Împreună am reușit să strângem aproape 200.000 lei, fonduri care au finanțat 21 de proiecte ale organizațiilor non-profit sibiene, proiecte cu impact în comunitatea locală.


În 28 mai 2016, Sibiul aleargă la cea de-a cincea ediție a SemiMaraton Sibiu!

În 28 mai 2016 aleargă pentru susținerea unei cauze care schimbă comunitatea sibiană în bine

Vă invităm să fiți parte a celui mai mare eveniment al anului care aduce comunitatea sibiană împreună: mici şi mari, alergători începători sau mai avansați, supervoluntari, ONG-uri, instituții și companii locale.

Vă mulțumim pentru că ne-aţi fost alături în fiecare an și vă așteptăm în număr cât mai mare pentru a arăta că sportul și filantropia fac echipă bună împreună!

Mai multe detalii pe site-ul http://maratonsibiu.ro/

Detalii

Data:
28/05/2016
Eveniment Category:
Eveniment Tags:
, ,

Organizator

Semimaraton și Cros – Sibiul în Mișcare

Loc de întâlnire

Piața Mare Sibiu
Piața Mare
Sibiu, 550163
+ Harta Google