Loading Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

„Sărbători fericite”/Teatrul Național „Radu Stanca”

09/12/2017 @ 19:00

15Ron – 20Ron

Trei scenarii scurte, dar mărețe din punct de vedere tematic, ce fac apel la emoțiile pe care clasicii greci le-au adus în scenă, și care problematizează, fiecare în felul ei, conceptul de fidelitate.

Personajele prezintă caractere puternice, cu principii asumate, dar și cu probleme ce îi urmăresc: Jimmy – un homosexual controlat de sora lui, nesigur pe relația și pe dragostea iubitului său. Un bărbat ce își asumă starea civilă – este logodit – și cade într-un joc al seducției cu Cleo, femme fatale ce îl debusolează până la vinovăție. O căsnicie ce ascunde secrete. Veți face cunoștință cu personaje surprinzătoare, dar, în același timp, recognoscibile, cu ale căror probleme te poți imagina confruntându-te, în ale căror situații fără ieșire te poți închipui prins.

Sărbătorile nu vin întotdeauna cu o atmosferă caldă, plăcută și prietenoasă. Crăciunul aduce și un alt fel de promoții. Relațiile dintre oameni nu țin cont de vreme și sărbătorile nu sunt întotdeauna „fericite”. Spectacolul nu este nici predică, nici manifest hippie, ci prezintă o atmosferă guvernată de bunătate și altruism, cu daruri neașteptate.

DATA PREMIEREI: 31 MARTIE 2017
SPECTACOL NERECOMANDAT PERSOANELOR SUB 14 ANI.

***

sâmbătă, 9 decembrie 2017, ora 19:00

la sala Teatrului Național Radu Stanca Sibiu

Spectacol nerecomandat persoanelor sub 14 ani.

SĂRBĂTORI FERICITE

după textele lui Neil LaBute (Furiile, Helter Skelter, Happy Hour)

TRADUCEREA: Irina Velcescu

REGIA: Cristian Juncu; SCENOGRAFIA: Mihai Păcurar; ÎN DISTRIBUȚIE: Adrian Matioc, Ofelia Popii, Cendana Trifan, Marius Turdeanu.

durata aproximativă: 1h 45

preț bilete: 20 lei; 15 lei

Spectacolul conține efecte de lumini produse de stroboscop, ce pot declanşa crize persoanelor care suferă de epilepsie fotosenzitivă.

Foto: tnrs.ro

Detalii

Data:
09/12/2017
Timp:
19:00
Preţ:
15Ron – 20Ron
Eveniment Category:
Eveniment Tags:
, , , ,

Loc de întâlnire

Teatrul Radu Stanca
Sibiu, România + Harta Google
Sit web:
http://www.tnrs.ro/