Loading Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Recital Extraordinar de pian, cu Won Kim

27 aprilie @ 19:00

lei10 – lei30

Vineri, 27 aprilie, la Sala Thalia, va avea loc recitalul extraordinar al pianistului coreean Won Kim, unul dintre cei mai apreciați pianiști ai momentului.

Recitalul extraordinar, susținut de pianistul coreean Won Kim, este primul dintr-o serie de trei evenimente programate în România, în această perioadă. Numit de publicația New York Newsday – „un temperament de foc și oțel” și apreciat de Washington Times pentru performanța muzicală „palpitantă și fără cusur”, Won Kim este recunoscut ca fiind unul dintre cei mai notorii pianiști coreeni din generația sa. După succesul său de debut la Londra, în Wigmore Hall, Won Kim a fost invitat să devină Artist Sony. Această nominalizare a avut ca rezultat lansarea primei sale înregistrări la Sony Classical. A urmat un turneu de concerte remarcabil în Coreea și mai multe turnee în Europa, concertele sale fiind înregistrate și difuzate în Coreea, Europa și America de Nord. La Sibiu, Won Kim va interpreta compoziții semnate de Wolfgang Amadeus Mozart, Frederic Chopin, Franz Liszt și Franz Schubert.

Biletele pentru concerte se pot cumpăra de la Casa de bilete a Filarmonicii de Stat Sibiu, Sala Thalia, de luni până joi între orele 10.00 – 12 și 13.00 – 16.00.
Programul complet al stagiunii poate fi consultat pe pagina Filarmonicii de Stat Sibiu.

Detalii

Data:
27 aprilie
Timp:
19:00
Preţ:
lei10 – lei30
Eveniment Category:
Eveniment Tags:
, , ,
Sit web:
http://www.filarmonicasibiu.ro/index.php/concerte

Organizator

Filarmonica de Stat Sibiu
Telefon:
+40 371112559
Email:
filarmo@filarmonicasibiu.ro
Sit web:
www.filarmonicasibiu.ro

Loc de întâlnire

Sala Thalia
Strada Cetății 3-5
Sibiu, 550160 România
+ Harta Google