Loading Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

„Jump and Vibe” – DJ mix LIVE cu Natty Ned Selekta/„VaccinART”

08/08/2021 @ 18:00

Duminică, 8 august 2021, InteraktArts și BIS Teatru prezintă „Jump and Vibe” – DJ mix LIVE cu Natty Ned Selekta – invitați speciali La Chakra (Chille) și Paco Ziyou, de la ora 18:00, în aer liber, pe terenul de baschet al Sălii Transilvania, în cadrul campaniei „VaccinART”.

„VaccinART” este o campanie de conștientizare a beneficiilor vaccinării, organizată de InteraktArts în parteneriat cu BIS Teatru și cofinanțată de Primăria Municipiului Sibiu și Consiliul Județean Sibiu.

„Cred că cel mai bun argument, pentru mine, este că de când m-am vaccinat sunt mult mai liniștit. Am încredere și în știință și în Papa de la Roma, care s-a vaccinat printre primii. Liniștea mea este câștigul de când m-am vaccinat.” Bogdan Sărătean, regizor, coordonator BIS Teatru.

Accesul publicului este gratuit și se face exclusiv pe bază de rezervare. Rezervările pot fi făcute prin email, la adresa rezervari.bisteatru@gmail.com sau prin sms, la numerul de telefon 0737013997.

Participarea este permisă doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore, respectiv persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 90-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2, în condiţiile stabilite prin ordinul comun al ministrului culturii şi al ministrului sănătăţii, emis în temeiul art. 44 şi al art. 71 alin. (2) din Legea nr. 55/2020, cu modificările şi completările ulterioare. Purtarea măștii de protecție este obligatorie.

Detalii

Data:
08/08/2021
Timp:
18:00
Eveniment Category:
Eveniment Tags:
, ,

Loc de întâlnire

Sala Transilvania
Strada Octavian Goga 1
Sibiu, Sibiu 550370 România
+ Harta Google
Telefon:
0269 240 862
Sit web:
www.salatransilvania.ro