Loading Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

„Județul Sibiu în anul Centenarului”, la Biblioteca Județeană ASTRA Sibiu

13 iulie @ 11:00 - 14:00

BJASTRA_Sibiu_Centenar

Biblioteca Județeană ASTRA Sibiu se înscrie în seria Manifestărilor dedicate Centenarului Marii Uniri de la 1918 organizate în data 13 iulie 2018 de sub egida Consiliului Sibiu cu trei evenimente, după cum urmează:

Ora 11.00, în Foaierul Bibliotecii (corp B) – Prezentarea Albumului cartografic „Scaunul, Comitatul, Județul SIBIU: 100 de ani de administrație românească în Transilvania. 50 de ani de la reorganizarea administrativ-teritorială a României” , cu participarea dl. dr. Silviu Borș, directorul Bibliotecii Județene ASTRA Sibiu;

Ora 12.00, în  Sala de Lectură de la etajul 5 (corp B)  – Vernisajul colecției tematice de carte Cinste Eroilor Noștri! alcătuită din volume dedicate Primului Război Mondial și studiilor referitoare la Marea Unire de la Alba Iulia din 1 Decembrie 1918. Colecție prezentată de Alexandrina Aldea, coordonator Compartiment Relații cu Publicul al BJA.

Ora 13.00 pe Terasa Bibliotecii de la etajul 5 (corp B) – Panel cu tema 100 de ani de Memorie și istorie locală în colecțiile bibliotecilor publice din județul Sibiu, cu participarea celor mai reprezentative biblioteci publice din orașele și comunele sibiene. Moderator Anca Vasilescu, coordonator Compartiment  Metodic. Comunicare. Programe al BJA.

Acțiunile tematice completează agenda aniversară la care participă toate instituțiile aflate sub coordonarea Consiliului Județean Sibiu.

Detalii

Data:
13 iulie
Timp:
11:00 - 14:00
Eveniment Category:
Eveniment Tags:
, , , ,

Organizator

Biblioteca ASTRA