Loading Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

JOCURI DE PUTERE la ESTE Filmul de Miercuri

13/11/2019 @ 20:20

ESTE Filmul de Miercuri aduce la Sibiu filmul JOCURI DE PUTERE, un thriller regizat de Rodrigo Sorogoyen, cunsocut și pentru filmul Stockholm, câștigător la TIFF al trofeului Transilvania în 2014.  

Proiecția filmului va avea loc miercuri, 13 noiembrie, de la ora 20.20, la Sala Mică a Centrului Cultural „Ion Besoiu”.

Sinopsis:

”Jocuri de putere” prezintă elita politică într-un mod inedit, prin ochii unui politician corupt care luptă să supraviețuiască după ce s-a lăsat condus prea mult timp de interesele personale și ale partidului. După ce presa publică dezvăluiri despre ilegalitățile pe care le-a comis, partidul caută să arunce întreaga vină pe umerii lui. Cât de departe este dispus să meargă pentru a nu da puterea din mână?

Nominalizări și premii:

7 premii Goya, printre care Premiul pentru Regie, premiul pentru Cel mai bun actor și premiul pentru Cel mai bun scenariu original; Premiul criticilor la Luxembourg City Film Festival; Nominalizat pentru Cel mai bun film la Festivalul de la San Sebastián.

Preţul unui bilet este de 17 lei (tarif întreg) / 12 lei (Elev/Student) / 12 lei (Copil sub 10 ani) / 17 lei (Pensionar) și se poate achiziționa online de pe EventBook (https://eventbook.ro/film/bilete-jocuri-de-putere-el-reino-the-realm-filmul-de-miercuri) sau direct de la casieria Centrului Cultural “Ion Besoiu”, în limita locurilor disponibile.

ESTE Filmul de Miercuri este un eveniment organizat de Asociaţia ESTE FILM, în parteneriat cu Centrul Cultural “Ion Besoiu”, cu sprijinul Transilvania Film.

Rating: AP12

Sponsor: Marquardt.

Parteneri Sibiu: Primăria Sibiu, Casa de Cultură a Municipiului Sibiu.

Parteneri media: Capital Cultural, Sibiu On Line, Sibiu City App.

Detalii

Data:
13/11/2019
Timp:
20:20
Eveniment Category:
Eveniment Tags:
, ,

Organizator

Asociatia Este Film

Loc de întâlnire

Centrul Cultural ”Ion Besoiu” Sibiu
nr. 1, Strada Emil Cioran
Sibiu, Sibiu 3 550025 România
+ Harta Google
Sit web:
http://ccibs.ro/